Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9042
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเล็ก สีคง-
dc.contributor.authorดวงพร คันธโชติ-
dc.contributor.authorวีรวรรณ สุทธิศรีปก-
dc.date.accessioned2013-11-19T10:38:07Z-
dc.date.available2013-11-19T10:38:07Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9042-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectฟิล์มไทเทเนียมไดออกไซด์en_US
dc.subjectผัก การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectไทเทเนียมไดออกไซด์ สารเคลือบen_US
dc.titleการพัฒนาสารเคลือบไทเทเนียมไดออกไซด์เพื่อยืดอายุการเก็บรักษาผักen_US
dc.title.alternativeDevelopment of TiO2 coating material for prolonging fresh vegetables and fruitsen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Mining and Materials Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเหมืองแร่และโลหะวิทยา-
Appears in Collections:235 Research
326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361544.pdf3.76 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons