Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8999
Title: ฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียของสารสกัดจากพริกขี้หนู
Other Titles: Antibacterial Activities of Cayenne Peper Extracts
Authors: โสภา เชี่ยวชาญวุฒิวงศ์
ธนุสรา เหล่าเจริญสุข
Faculty of Sciecnce and Technology (Science)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์
Keywords: แบคทีเรีย;พริกขี้หนู
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8999
Appears in Collections:722 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover13.34 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfAbstracts17.48 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgements10.29 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents27.49 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter130.81 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2381.61 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter378.4 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter4195.71 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter519.12 kBAdobe PDFView/Open
Reference.pdfReferences30.65 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix42.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.