Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8955
Title: ผลของสภาวะการทำแห้งแบบพ่นฝอยและวัตถุเจือปนในอาหารต่อคุณภาพของนมแพะผง
Other Titles: Effect of Spray Drying Conditions and Food Additives on Qualities of Dried Goat Milk
Authors: พัชรินทร์, ภักดีฉนวน
นุชเนตร, ตาเย๊ะ
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: วัตถุเจือปนในอาหาร;โภชนาการ;นมแพะ
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8955
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover436.75 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts627.35 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements541.66 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents691.98 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1522.11 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter21.33 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3758.66 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter42.85 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5410.44 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences595.42 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix601.94 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae225.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.