Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8588
Title: ผลการใช้เนื้อในเมล็ดยางพาราและกากเนื้อในเมล็ดปาล์มน้ำมันในอาหารข้นต่อการย่อยได้ กระบวนการหมักในกระเพาะรูเมน และสมดุลไนโตรเจนในแพะ
Other Titles: Effects of Para rubber seed kernel and Palm kernel cake in concentrate on digestibility, ruminal fermentation and nitrogen balance in goat
Authors: ภิญญา ชูใจ
Advisor: ปิ่น จันจุฬา
Keywords: แพะ อาหาร;ยางพารา เมล็ด การใช้เป็นอาหารสัตว์;ปาล์มน้ำมัน มล็ด การใช้เป็นอาหารสัตว์
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8588
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
356321.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons