Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8328
Title: รายงานวิจัยเรื่องสมบัติการต้านออกซิเดชันของสะตอและผลของการแปรรูป
Other Titles: สมบัติการต้านออกซิเดชันของสะตอและผลของการแปรรูป : รายงานการวิจัยเรื่อง
Antioxidant properties of stink bean (Parkia speciosa Hassk.) and effect of processing parameters
Authors: เอกสิทธิ์ จงเจริญรักษ์
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ฟีนอลส์;สะตอ การแปรรูป
Issue Date: 2553
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8328
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
338399.pdf95.7 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons