Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8225
Title: การใช้เยื่อในลำต้นสาคูในอาหารโคเนื้อที่ได้รับอาหารหยาบคุณภาพต่ำ
Authors: ปิ่น จันจุฬา
วันวิศาข์ งามผ่องใส
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: โคเนื้อ อาหาร;สาคู (พืช)
Issue Date: 2550
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8225
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
337874.pdf25.67 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons