กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8109
ชื่อเรื่อง: Effect of Wood Flour Content and Cooling Rate on Properties of Rubberwood Flour/Recycled Polypropylene Composites
ผู้แต่ง/ผู้ร่วมงาน: Thanate Ratanawilai
Wiriya Thongruang
C. Homkhiew
คำสำคัญ: recycled polypropylene;rubberwood flour;composites;mechanical properties;thermal characteristics
วันที่เผยแพร่: 2012
สำนักพิมพ์: Advanced Materials Research
แหล่งอ้างอิง: Homkhiew, C., Ratanawilai, T., & Thongruang, W. (2012). Effect of Wood Flour Content and Cooling Rate on Properties of Rubberwood Flour/Recycled Polypropylene Composites. In Advanced Materials Research (Vols. 488–489, pp. 495–500). Trans Tech Publications, Ltd. https://doi.org/10.4028/www.scientific.net/amr.488-489.495
บทคัดย่อ: The present article summarizes an experimental study on the mechanical and thermal behavior of recycled polypropylene composites reinforced with rubberwood flour. Different compositions were varied to investigate mechanical strengths, melting temperature, storage modulus, and loss modulus. It was observed that the tensile and flexural strengths decreased with the increase of wood flour content. Furthermore, the air cooled composites showed improved properties in comparison with the water cooled composites. The melting and crystallization temperature results presented a weak influence of increased wood flour content on composites. However, dynamic mechanical thermal analysis showed an increase in the storage and loss modulus.
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8109
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:228 Article

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
AMR.488-489.495 wpc.pdf
  Restricted Access
3.49 MBAdobe PDFดู/เปิด    Request a copy


รายการนี้ได้รับอนุญาตภายใต้ Creative Commons License Creative Commons