Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7799
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกลางเดือน โพชนา-
dc.contributor.authorสุกิต แซ่ว่อง-
dc.date.accessioned2011-12-28T03:23:03Z-
dc.date.available2011-12-28T03:23:03Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7799-
dc.descriptionสารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectกุ้ง อาหาร กระบวนการผลิต การกำจัดของเสียen_US
dc.titleการลดอัตราของเสียในกระบวนการผลิตอาหารกุ้งen_US
dc.title.alternativeReduction of Defect Rate in a Shrimp Feed Processen_US
dc.typeMinor thesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering (Industrial Engineering)-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ-
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5210121088.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.