Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7670
Title: | การลดเวลาไร้ประสิทธิภาพในกระบวนการผลิตไอศกรีมแท่ง |
Other Titles: | Reduction of ineffective time in ice-cream bar production process |
Authors: | ศุภชัย ภิสัชเพ็ญ ดาริกา อวะภาค Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | ไอศกรีมแท่ง การผลิต;สายการผลิต |
Issue Date: | 2554 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7670 |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
345134.pdf | 2.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.