Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7459
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์-
dc.contributor.authorสุทธวัฒน์ เบญจกุล-
dc.contributor.authorธรรมนูญ โปรดปราน-
dc.contributor.authorวิลัสนา โพธิ์ศรี-
dc.date.accessioned2011-07-13T08:00:02Z-
dc.date.available2011-07-13T08:00:02Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7459-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแฮมเบอร์เกอร์en_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์เบอร์เกอร์กุ้งชุบแป้งทอดพร้อมบริโภคที่ลดการดูดซับไขมันเพื่อการส่งออก : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์en_US
dc.title.alternativeDevelopment of ready-to-eat battered shrimp burge with low fat uptake for exporten_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Material Product Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์-
dc.contributor.departmentมหาวิทยาลัยขอนแก่น. ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research
855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
323253.pdf7.52 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons