Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5959
Title: การผลิตคีเฟอรันจากหางนมโดยเชื้อผสมของ Lactobacillus kefiranofaciens JCM 6985 และยีสต์
Other Titles: Kefiran production from skim milk by mixed cultures of lactobacillus kefiranofaciens jcm 6985 and yeasts
Authors: เบญจมาส เชียรศิลป์
ศิริลออ ราชบุตร
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
Keywords: แล็กโตบาซิลลัส;แบคทีเรียแล็กติก;คีเฟอรัน การผลิต
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5959
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
322004.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons