Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10186
Title: การประยุกต์ใช้หลักการผลิตแบบลีนในการเพิ่มกำลังการผลิตของกระบวนการผลิตปลาเส้น
Other Titles: Application of lean principle to improve capacity of fish stick production process
Authors: ฐิติพร มุสิกะนันทน์
Advisor: กันยา อัครอารีย์
Keywords: ปลาเส้น
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2558
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10186
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404682.pdf3.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.