Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Impact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish / Sochaya ChanaratSoottawat Benjakul; Sochaya Chanarat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Effect of fish skin gelatin in combination with protein cross-linkers on properties of Surimi GelsSoottawat Benjakul; Pimchanok Kaewudom; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Gelation, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscleSoottawat Benjakul, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Uses of Ethanolic Coconut Husk Extract fot Surimi Gel Strengthening and Enhancement of Oxidative Stability of Emulsion Surimi GelSoottawat Benjakul; Natchaphol Buamard; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Effect of washing solution and processes on gelling properties and frozen stability of yellowtail barracuda surimiSoottawat Benjakul; Kosol Lertwittayanon; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร