Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 116 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Effect of Calcium Compounds Obtained from Fish Processing By-Product on Calcium Metabolism in RatsChakree Tongreung; Phatchareerat Tongchan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Lipid Oxidation Mediated by Myoglobin with Different Forms in Fish Muscle : Mode of Action and the PreventionSoottawat Benjakul; Yaowapa Thiansilakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Inhibition of Polyphenoloxidase and Melanosis in Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) by Phenolic CompoundsSoottawat Benjakul; Nilesh Prakash Nirmal; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Potential Application of Alkyd Resin for Production of Liner Board Coating: Some Parameters on the Properties of Coating and Coated Liner BoardThawien Wittaya; Widchuda Chantaramee; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2010Production of Hydrogen and 5-Aminolevulinic Acid by Photosynthetic Bacteria from Palm Oil Mill EffluentPoonsuk Prasertsan; Maneewan Suwansaard; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2010Chemical Compositions and Properties of Alkali Pickled Egg (Pidan) as Affected by Cations and Selected Pickling IngredientsSoottawat Benjakul; Palanivel Ganesan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Change in Qualities and Volatile Compounds of Oyster (Crassostrea belcheri) during Storage and ProcessingPairat Sophanodora; Somwang Songsaeng; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Antioxidant and / or Antibacterial of Keang-hleung Paste and its Shelf-lifeSunisa Siripongvutikorn; Romson Seah; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Extraction, Purification and Composition of Bioemulsifier from Spent Yeast Obtained from Thai Traditional Liquor Distillation and Its ApplicationSuppasil Maneerat; Paweena Dikit; Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2010Effect of Epoxidized Natural Rubber (ENR) on Properties of Bovine Gelatin FilmThummanoon Prodpran; Pornsawan Chamnanvatchakit; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์