Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-4 of 4 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Properties and application of bilayer films based on poly (lactic acid) and fish gelatin containing epigallocatechin gallate fabricated by thermo-compression moldingKrisana Nilsuwan; Guerrero, Pedro; Caba, Koro de la; Soottawat Benjakul; Thummanoon Prodpran; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2563การเตรียม สมบัติ และลักษณะเฉพาะของฟิล์มหลายชั้นที่เตรียมจากเจลาตินจากปลาและพอลิแลกติกเอซิด (พีแอลเอ)ธรรมนูญ โปรดปราน; พรอุษา จิตพุทธิ; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2561การใช้น้ำหมึกปราศจากเมลานินจากหมึกกล้วยเพื่อปรับปรุงสมบัติของฟิล์มโปรตีนจากซูริมิธรรมนูญ โปรดปราน; สุทธวัฒน์ เบญจกุล; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2564การปรับปรุงกระบวนการผลิต การยืดอายุการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์บุหงาบูดะด้วยเทคโนโลยีทางบรรจุภัณฑ์และการออกแบบบรรจุภัณฑ์เถวียน วิทยา; วริญดา ประทุมวัลย์; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์