Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Science and Technology
732 Technology and Industries
732 Article
732 Research
732 Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.018 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2555
การยืดอายุการเก็บรักษาของปลานิลแล่ (Orechromis niloticus) ด้วยการใช้สารสกัดจากชา ภายใต้การเก็บดัดแปลงบรรยากาศ
พายัพ มาศนิยม
;
จารุวรรณ มณีศรี
;
อมมี เบญจมะ
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Technology and Industries)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
2548
การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของปลากะพงขาวที่เก็บรักษาในน้ำแข็งและตู้ทำความเย็นอุณหภูมิ 6-8 องศาเซลเซียส
อมมี เบญจมะ
;
พายัพ มาศนิยม
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม
2552
ผลของน้ำมันขมิ้นและตะไคร้ต่อคุณภาพและการยืดอายุของหอยแมลงภู่ภายใต้การบรรจุดัดแปลงบรรยากาศ
พายัพ มาศนิยม
;
จารุวรรณ มณีศรี
;
อมมี เบญจมะ
;
Faculty of Sciecnce and Technology (Technology and Industries)
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม
2549
การเลี้ยงสาหร่ายผมนางเพื่อเป็นอาชีพทางเลือกใหม่สำหรับชาวประมงพื้นบ้านในอ่าวปัตตานี จังหวัดปัตตานี
ระพีพร เรืองช่วย
;
โชคชัย เหลืองธุวปราณีต
;
นิรัติศัย เพชรสุภา
;
อมมี คุณอารี
;
พายัพ มาศนิยม
;
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม
Discover
Author
3
อมมี เบญจมะ
2
จารุวรรณ มณีศรี
1
นิรัติศัย เพชรสุภา
1
ระพีพร เรืองช่วย
1
อมมี คุณอารี
1
โชคชัย เหลืองธุวปราณีต
Subject
1
คุณภาพ
1
น้ำมันขมิ้น
1
น้ำมันตะไคร้
1
ปลากะพงขาว การเก็บและรักษา
1
ปลากะพงขาว การแช่เย็น
1
ปลานิล
1
สารสกัดจากชาเขียว
1
สารสกัดจากพืช
1
สาหร่ายผมนาง การเจริญเติบโต อ่า...
1
สาหร่ายผมนาง การเลี้ยง อ่าวปัตตานี
.
next >
Date issued
1
2548
1
2549
1
2552
1
2555
Has File(s)
4
true