Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Chemical constituents from fruits of sapium indicumChatchanok Karalai; Parinuch Chumkaew; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
1999Reversed-phase chromatographic determination of caffeine, saccharin and aspartame in dietary beveragesManop Arunyanart; Songtham Kaewprathom; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2003Trace analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in water sample by gas chromatographyProespichaya Kanatharana; Sathida Malee; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2007Development of sample preparation techniques for the analysis of Semivolatile Organic Compounds (SVOCs) in waterProespichaya Kanatharana; Pensiri Peeraprasompong; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
1996Micellar liquid chromatography for determination of acetaminophen and chlorpropamide in human plasmaManop Arunyanart; Siriporn Janttarakeeree; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2019Development and application of Sample Preparation Techniques for the Determination of Trace Organic Contaminants in Environment and foodOpas Bunkoed; Piyaluk Nurerk; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2004Quantitative analysis of 3-monochloropropane-1, 2-diol (3-MCPD) in soy sauce by chromatographic techniquesProespichaya Kanatharana; Nittaya Sudsiri; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี