Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2976
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนันทวรรณ ไชยเจริญen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:54:48Z-
dc.date.available2010-05-06T05:54:48Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2976-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(18) 120 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแคโรทีนอยด์en_US
dc.subjectแคโรทีนen_US
dc.subjectน้ำมันปาล์มen_US
dc.titleสมบัติบางประการและความคงตัวของแคโรทีนอยด์ที่แยกได้จากน้ำมันปาล์มดิบดยวิธีสปอนนิฟิเคชันen_US
dc.title.alternativeSome properties and stability of carotenoids separated from crude palm oil by saponification methoden_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
242001.pdf105.34 kBAdobe PDFView/Open
242001_app.pdf585.83 kBAdobe PDFView/Open
242001_bibli.pdf177.83 kBAdobe PDFView/Open
242001_ch4.pdf41.72 kBAdobe PDFView/Open
242001_ch3.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open
242001_ch2.pdf173.68 kBAdobe PDFView/Open
242001_ch1.pdf791.2 kBAdobe PDFView/Open
242001_con.pdf196.93 kBAdobe PDFView/Open
242001_ab.pdf92.13 kBAdobe PDFView/Open
242001_ti.pdf15.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.