Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2942
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธิติมา จันทโกศล | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-05-06T05:53:36Z | - |
dc.date.available | 2010-05-06T05:53:36Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2942 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547 | en_US |
dc.format | (16) 145 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | การเกิดเจล | en_US |
dc.subject | กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ผลของความดันสูงและความร้อนต่อคุณลักษณะโปรตีนกล้ามเนิ้อและคุณสมบัติการเกิดของกุ้งกุลาดำ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of high pressure and heat treatment on muscle protein characteristic and gel forming property of black tiger shrimp (Pennaeus monodon fabricius) | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร) | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
242642.pdf | 164.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_app.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_bibli.pdf | 200.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ch4.pdf | 59.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ch3.pdf | 6.35 MB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ch2.pdf | 163.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ch1.pdf | 987.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_con.pdf | 177.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ab.pdf | 122.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
242642_ti.pdf | 12.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.