Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 67 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Effect of Calcium Compounds Obtained from Fish Processing By-Product on Calcium Metabolism in RatsChakree Tongreung; Phatchareerat Tongchan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Lipid Oxidation Mediated by Myoglobin with Different Forms in Fish Muscle : Mode of Action and the PreventionSoottawat Benjakul; Yaowapa Thiansilakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Inhibition of Polyphenoloxidase and Melanosis in Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) by Phenolic CompoundsSoottawat Benjakul; Nilesh Prakash Nirmal; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Chemical Compositions and Properties of Alkali Pickled Egg (Pidan) as Affected by Cations and Selected Pickling IngredientsSoottawat Benjakul; Palanivel Ganesan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Change in Qualities and Volatile Compounds of Oyster (Crassostrea belcheri) during Storage and ProcessingPairat Sophanodora; Somwang Songsaeng; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Antioxidant and / or Antibacterial of Keang-hleung Paste and its Shelf-lifeSunisa Siripongvutikorn; Romson Seah; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Impact of zinc on gelling and film forming properties of muscle proteins from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis)Soottawat Benjakul; Arfat, Yasir Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Development of biological process for histamine degradation in fish sauce y immobilized whole cells of Natrinema gari BCC 24369Soottawat Benjakul; Siriporn Chaikaew; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Proteases from hepatopancreas of pacific white shrimp : Characteristics, recovery and applicationsSoottawat Benjakul; Theeraphol Senphan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Impact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish / Sochaya ChanaratSoottawat Benjakul; Sochaya Chanarat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร