Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 111-116 of 116 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Development of Frozen Churros Added with Shrimp and Squid By-ProductsKongkarn Kijroongrojana; Kantapit Mektun; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2022Development of Reduced Sodium Shrimp Paste from Shrimp HeadSunisa Siripongvutikorn; Chanonkarn Rujirapong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2022Betel (Piper betle L.) Leaf Ethanolic Extract Dechlorophyllized by Sedimentation: Uses in Conjunction with Cold Plasma and for Preparation of Active Packaging to Extend the Shelf-Life of Nile Tilapia SlicesSoottawat Benjakul; Tagrida, Mohamed; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2020Chamuang (Garcinia cowa Roxb.) Leaf Extract and Selected Non-thermal Processing Technologies for Inhibition of Melanosis and Quality Changes of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) during Refrigerated StorageSoottawat Benjakul; Khursheed Ahmad Shiekh; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Physicochemical properties and biological activities of Thai originated honeysNualpun Sirinupong; Orawee Foomaneechot; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018Virgin coconut oil prepared by protease-assisted process : Characteristics and applicationSoottawat Benjakul; Patil, Umesh bapurao; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร