Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Selenium Biofortified Ricegrass (Oryza sativa L.) Juice Powder with an Enhancement of Its Selenium Content, Bioactive Compounds Content and Biological PropertiesSunisa Siripongvutikorn; Rattanamanee Chomchan; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2019Nutritional Compositions, Polyphenolic Profiles, Modulation of Gut Microbiota, Glycemic Index and Some Biological Properties of Pigmented Rice Varieties and Adlay Influenced by Soaking and Germination ConditionsChutha Takahashi Yupanqui; Owolabi, Iyiola Oluwakemi; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2015Effect of ZnSO4 fortification in soil on growth characteristics, phytochemicals and mineral compositions in mentha cordifolia opiz., Kitchen MintSunisa Siripongvutikorm; Timaporn Srirattanakul; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2017Functional and Biological Properties of Sang Yod Rice Bran Hydrolysate Prepared by enzymatic Hydrolysis and Its Application in Rice Pudding ProductChakree Thongraung; Natcha Phantuwong; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2015Functional and biological properties of enzymatic hydrolysate from defatted rice bran by using partial purified nile tilapia (Oreochromis niloticus) viscera extractChakree Thongraung; Tatchaporn Chaijaroen; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2014Studies of 650 index of rice and flour rice of indigenous Southern Thai Rice : Sangyod PhatthalungPavinee Chinachoti; Ruttikan Inpun; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2014Nile tilapia (oreochromis niloticus) protein hydrolysate with antioxidative and nitric oxide inhibitory activitiesChakree Thongraung; Sureeporn Kangsanant; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2022Antioxidant and Antidiabetic Activities of Ethanolic Extract from the Inflorescence of Musa ABB cv. ‘Kluai Namwa’Decha Sermwittayawong; Santad Wichienchot; Piyapat Aiemcharoen; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2023Phytochemical and Prebiotic Properties of Functional Mulberry Products Produced by Membrane-based ProcessWirote Youravong; Thitirat Kaewsedam; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ
2018Production of Konjac Oligo-glucomannan and Their Effect on the Gut MicrobiocaSantad Wichienchot; Catarina Aprilia Ariestanti; Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition); คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ