Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12114
Title: The Effect of Southern Indigenous Vegetables on Anti-inflammation
Other Titles: การศึกษาผลของผักพื้นบ้านภาคใต้ในการยับยั้งการอักเสบ
Authors: Chutha Takahashi Yupanqui
Piyabudh Seetapong
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Functional foods Therapeutic use.;Indigenous crops Nutritional aspects Thailand, Southern
Issue Date: 2016
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc. (Functional Food and Nutrition))--Prince of Songkla University, 2016
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12114
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417944.pdf3.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.