Browsing by Author Soottawat Benjakul

Showing results 35 to 54 of 72 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Impact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish / Sochaya ChanaratSoottawat Benjakul; Sochaya Chanarat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Impact of Gellan Incorporation on Properties of Fish Gelatin and Surimi GelsSoottawat Benjakul; Tanyamon Petcharat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meatSoottawat Benjakul; Aneesa Addeen; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscleSoottawat Benjakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Impact of Salting on Chemical Compositions, Physicochemical and Functional Properties of Duck EggSoottawat Benjakul; Thammarat Kaewmanee
2014Impact of zinc on gelling and film forming properties of muscle proteins from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis)Soottawat Benjakul; Arfat, Yasir Ali; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2002Improvement of gel quality of Surimi from Bigeye snapper (Priacanthus tayenus)Soottawat Benjakul; Yuwathida Kwalumtharn; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2011Improvement of properties of edible film based on gelatin from cuttlefish (Sepia pharamois) skinSoottawat Benjakul; Hoque Md. Sazedul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Improvement of water holding capacity and yield of pacific white shrimp by phosphate and bicarbonate replacersSoottawat Benjakul; Passakorn Kingwascharapong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Inhibition of Polyphenoloxidase and Melanosis in Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) by Phenolic CompoundsSoottawat Benjakul; Nilesh Prakash Nirmal; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Lipid Oxidation Mediated by Myoglobin with Different Forms in Fish Muscle : Mode of Action and the PreventionSoottawat Benjakul; Yaowapa Thiansilakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Lipids from Cephalothorax of Pacific White Shrimp (Litopenaeusvannamei) using Ultrasonic Assisted Extraction Process :Pre-treatment, Enhanced Oxidative Stability and ApplicationsSoottawat Benjakul; Saqib Gulzar; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Maximized uses of phenolic compounds in retardation of lipid oxidation and shelf-life extension of fish and fish productsSoottawat Benjakul; Sajid Maqsood; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2000Physicochemical changes of Seabass (Lates calcarifer) muscle proteins during iced and frozen storageSoottawat Benjakul; Siriporn Riebroy; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2008Porcine plasma protein-based film: preparation and use of protein cross-linking agents as film strengthenersSoottawat Benjakul; Pornpot Nuthong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Post-mortem softening of freshwater prawn (Macrobrachium resenbergii) Muscle : Role of proteases and preventionSoottawat Benjakul; Chodsana Sriket
2016Production and Characterization of Collagen, Gelatin and Gelatin Hydrolysate Powder from Scales of Spotted Golden GoatfishSoottawat Benjakul; Sira Chuaychan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Production and properties of reduced fishy odour gelatin and gelatin hydrolysate from seabass (Lates calcarifer) skinSoottawat Benjakul; Thanasak Sae-leaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of gelatin hydrolysate with antioxidant activity from fish skin using protease from bacillus amyloliquefaciensSoottawat Benjakul; Samart Sai-Ut; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Production of protein hydrolysate processing antioxidant activities with negligible muddy-and fishy-odour/flavour from freshwater and marine fishSoottawat Benjakul; Suthasinee Yarnpakdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร