Browsing by Author คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 17 to 36 of 163 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Development of biological process for histamine degradation in fish sauce y immobilized whole cells of Natrinema gari BCC 24369Soottawat Benjakul; Siriporn Chaikaew; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019Development of encapsulated salmonella bacteriophages to reduce salmonella spp. in food matricesKitiya Vongkamjan; Kantiya Petsong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Development of gelatin hydrolysate from skin of unicorn leatherjacket with enhanced bioactivitiesSoottawat Benjakul; Supatra Karnjanapratum; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015Development of low dlycemic index and reduced calorie coconut milk ice creamKongkarn Kijroongrojana; Manee Vittayanont; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011Discoloration and its prevention of protein film from red Tilapia muscleSoottawat Benjakul; Phakawat Tongnuanchan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013Diversity and ecology of Listeria spp., Listeria prophages, and Listeria phages isolated from seafood processing plantsKitiya Vongkamjan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร; Faculty of Science (Microbiology); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2011Effect of Calcium Compounds Obtained from Fish Processing By-Product on Calcium Metabolism in RatsChakree Tongreung; Phatchareerat Tongchan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013Effect of extracting conditions and phosphorylation on characteristic and functional properties of gelating from the skin of unicorn leatherjacketSoottawat Benjakul; Phanngam Kaewruang; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012Effect of fish skin gelatin in combination with protein cross-linkers on properties of Surimi GelsSoottawat Benjakul; Pimchanok Kaewudom; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Effect of gelatin hydrolysate on physico-chemical and functional properties and characteristics of film from fish myofibrillar proteinThummanoon Prodpran; Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Effect of hemoglobin, Galangal and lemon grass extracts on lipid oxidation in fish muscleSunisa Siripongvutikorn; Chaiwut Buaniaw; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Effect of mixed phosphates and non-phosphate compounds on the quality of pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)Soottawat Benjakul; Nithiruch Rattanasatheirn; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2003Effect of molecular weight of chitosan from black tiger prawn (Penaeus monodon) on fat adsorption and antioxidative activitySoottawat Benjakul; Dusadee Narin; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2009Effect of phosphates on quality of spent hen muscle marinated with Tom-Yum pasteSaowakon Wattanachant; Pirinya Wongwiwat; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2558Effect of ZnSO4 fortification in soil on growth characteristics, phytochemicals and mineral compositions in mentha cordifolia opiz., Kitchen MintSunisa Siripongvutikorm; Timaporn Srirattanakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Effects of rice bran protein hydrolysates and rice hull phenolic extract on emulsion and oxidative stabilityNopparat Cheetangdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008Effects of some hydrocolloids on the properties and the changes during frozen and refrigerated storage of gels from bigeye snapper mince and surimiSoottawat Benjakul; Sasikunya Tuankriangkrai; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Extraction and characterization of gelatin from cuttlefish skin and its gel strengthening using Kiam wood and Cashew Bark extractsSoottawat Benjakul; Wattana Temdee; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017Extraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L.) LeavesSoottawat Benjakul; Lalita Chotphruethipong; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014Extraction, characterization and storage stability of lipid from hepatopancreas of pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei)Soottawat Benjakul; Sirima Takeungwongtrakul; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร