Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Sign on to:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Browsing by Author คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 6 to 25 of 163
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Carotenoid production by halophilic archaea and its applications
Wonnop Visessanguan
;
Mongkol Yachai
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Change in Qualities and Volatile Compounds of Oyster (Crassostrea belcheri) during Storage and Processing
Pairat Sophanodora
;
Somwang Songsaeng
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013
Changes in quality and enzymes of Longkong (Aglaia dookkoo Griff.) fruit during storages as affected by maturation, package and methyl jasmonate treatment
Mutita Meenune
;
Karthikeyan Venkatachalam
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016
Characteristics and Applications of Active Comonents from Squid Melanin-Free Ink
Soottawat Benjakul
;
Naveen Kumar Vate
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2016
Characteristics and functional properties of gelatin from goat skin as affected by extraction and drying conditions
Soottawat Benjakul
;
Sulaiman Mad-Ali
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004
Characterization and changes during frozen storage of the muscles of soft shell and hard shell mud crabs
Soottawat Benjakul
;
Nuntapol Sutthipan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2001
Characterization of antioxidants from some herbs and green leaves
Soottawat Benjakul
;
Weerana Sim-areerat
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Chemical Compositions and Properties of Alkali Pickled Egg (Pidan) as Affected by Cations and Selected Pickling Ingredients
Soottawat Benjakul
;
Palanivel Ganesan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2004
Chemical compositions, properties and structure of muscle affecting textural characteristics of meat from Thai indigenous chicken and broiler
Soottawat Benjakul
;
Saowakon Wattanachant
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2018
Cinnamomum porrectum herbal tea production and its functional properties influenced by odor types of leaves and blanching process
Worapong Usawakesmanee
;
Phornthip Saetan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019
Collagen and Gelatin from Golden Carp Skin and Squalene fromFish Liver Extracted with the Aid of Ultrasound:Properties and Applications
Soottawat Benjaku
;
Ali Muhammed Moula Ali
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014
Development of biological process for histamine degradation in fish sauce y immobilized whole cells of Natrinema gari BCC 24369
Soottawat Benjakul
;
Siriporn Chaikaew
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019
Development of encapsulated salmonella bacteriophages to reduce salmonella spp. in food matrices
Kitiya Vongkamjan
;
Kantiya Petsong
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015
Development of gelatin hydrolysate from skin of unicorn leatherjacket with enhanced bioactivities
Soottawat Benjakul
;
Supatra Karnjanapratum
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015
Development of low dlycemic index and reduced calorie coconut milk ice cream
Kongkarn Kijroongrojana
;
Manee Vittayanont
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Discoloration and its prevention of protein film from red Tilapia muscle
Soottawat Benjakul
;
Phakawat Tongnuanchan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013
Diversity and ecology of Listeria spp., Listeria prophages, and Listeria phages isolated from seafood processing plants
Kitiya Vongkamjan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
;
Faculty of Science (Microbiology)
;
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
2011
Effect of Calcium Compounds Obtained from Fish Processing By-Product on Calcium Metabolism in Rats
Chakree Tongreung
;
Phatchareerat Tongchan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013
Effect of extracting conditions and phosphorylation on characteristic and functional properties of gelating from the skin of unicorn leatherjacket
Soottawat Benjakul
;
Phanngam Kaewruang
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012
Effect of fish skin gelatin in combination with protein cross-linkers on properties of Surimi Gels
Soottawat Benjakul
;
Pimchanok Kaewudom
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร