Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology : [335]
Community home page
Browse
Collections in this community
850 Article
[3]
850 Research
[84]
850 Thesis
[248]
Discover
Author
12
ไพรัตน์ โสภโณดร
11
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
11
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
6
ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
6
ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
6
มุทิตา มีนุ่น
5
Soottawat Benjakul
5
Thummanoon Prodpran
5
สันทัด วิเชียรโชติ
5
อัญชลี ศิริโชติ
.
next >
Subject
2
โหระพา การเก็บและรักษา
2
โอลิโกแซคคาไรด์
2
ไส้กรอก การผลิต
1
Acetone
1
Active packaging
1
Adsorption
1
Alcohol
1
Angiotensin converting enzyme Inh...
1
antioxidant
1
Antioxidant and antibacterial act...
.
< previous
next >
Date issued
201
2500 - 2565
133
2000 - 2099
Has File(s)
320
true
14
false