Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5503
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเย็นจิตต์ ปิยะแสงทองen_US
dc.date2537en_US
dc.date.accessioned2010-06-15T08:27:29Z-
dc.date.available2010-06-15T08:27:29Z-
dc.date.issued2537en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5503-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format13 หน้า : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectส้มโอ การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectผลไม้ การเก็บและรักษาen_US
dc.titleไมโครเวฟต่อการควบคุมเชื้อราของเนื้อส้มโอen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์en_US
Appears in Collections:510 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf38.04 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf21.9 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf49.24 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf5.11 MBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf26.06 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf22.43 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf35.71 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf14.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.