Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5460
Title: ผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อการสูญเสียสภาพธรรมชาติและการเกิดเจลของโปรตีนไมโอไฟบริลล่าร์จากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลาย
Other Titles: Effect of phosphate compounds on denaturation and gelation of myofibrillar protein from treadfin bream as affceted by freeze-thew cycles
Authors: สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
จักรี ทองเรือง
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ปลาทรายแดง การแช่เย็น;ฟอสเฟต;ซูริมิ;โซเดียมไตรพอลิฟอสเฟต;โปรตีนไมโอไฟบริลล่าร์
Issue Date: 2547
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5460
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen.pdf558.59 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf19.79 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf10.17 MBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf155.79 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf387.91 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf145.94 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf67.78 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf16.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.