Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5460
Title: | ผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อการสูญเสียสภาพธรรมชาติและการเกิดเจลของโปรตีนไมโอไฟบริลล่าร์จากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลาย |
Other Titles: | Effect of phosphate compounds on denaturation and gelation of myofibrillar protein from treadfin bream as affceted by freeze-thew cycles |
Authors: | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร จักรี ทองเรือง ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ปลาทรายแดง การแช่เย็น;ฟอสเฟต;ซูริมิ;โซเดียมไตรพอลิฟอสเฟต;โปรตีนไมโอไฟบริลล่าร์ |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5460 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen.pdf | 558.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 19.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 10.17 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 155.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 387.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 145.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 67.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 16.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.