Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5460
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร | en_US |
dc.contributor.author | จักรี ทองเรือง | en_US |
dc.contributor.author | ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-15T08:26:08Z | - |
dc.date.available | 2010-06-15T08:26:08Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5460 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | en_US | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลาทรายแดง การแช่เย็น | en_US |
dc.subject | ฟอสเฟต | en_US |
dc.subject | ซูริมิ | en_US |
dc.subject | โซเดียมไตรพอลิฟอสเฟต | en_US |
dc.subject | โปรตีนไมโอไฟบริลล่าร์ | en_US |
dc.title | ผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อการสูญเสียสภาพธรรมชาติและการเกิดเจลของโปรตีนไมโอไฟบริลล่าร์จากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลาย | en_US |
dc.title.alternative | Effect of phosphate compounds on denaturation and gelation of myofibrillar protein from treadfin bream as affceted by freeze-thew cycles | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen.pdf | 558.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 19.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 10.17 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 155.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 387.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 145.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 67.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 16.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.