Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5426
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกิตติ เจิดรังษีen_US
dc.contributor.authorพิทยา อดุลยธรรมen_US
dc.contributor.authorพรชัย ศรีไพบูลย์en_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-06-15T08:25:21Z-
dc.date.available2010-06-15T08:25:21Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5426-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format111, 14 [175] แผ่น : ภาพประกอบ, แผนผังen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารฮาลาล ไทยen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหาร ไทยen_US
dc.titleโครงการวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลในพื้นที่ 5 จังหวัดชายแดนภาคใต้en_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen3.pdf2.59 MBAdobe PDFView/Open
appen2.pdf10.23 MBAdobe PDFView/Open
appen1.pdf57.22 MBAdobe PDFView/Open
ch7.pdf108.63 kBAdobe PDFView/Open
ch6.pdf57.01 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf372.53 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf1.85 MBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf281.27 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf125.9 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf24.56 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf24.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.