Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5426
Title: | โครงการวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารฮาลาลในพื้นที่ 5 จังหวัดชายแดนภาคใต้ |
Other Titles: | |
Authors: | กิตติ เจิดรังษี พิทยา อดุลยธรรม พรชัย ศรีไพบูลย์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร |
Keywords: | อาหารฮาลาล ไทย;อุตสาหกรรมอาหาร ไทย |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5426 |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen3.pdf | 2.59 MB | Adobe PDF | View/Open | |
appen2.pdf | 10.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
appen1.pdf | 57.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch7.pdf | 108.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch6.pdf | 57.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 372.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 1.85 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 281.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 125.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 24.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 24.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.