Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5114
Title: | การวิเคราะห์สภาพพื้นผิวของเซรามิกทางทันตกรรมเมื่อแช่น้ำผลไม้รสเปรี้ยว |
Other Titles: | Surface analysis of dental ceramics immersed in sour fruits |
Authors: | อุรีพร เล็กกัต ชโณทัย เฮงตระกูล บุญเลิศ กู้เกียรติตระกูล คณะทันตแพทยศาสตร์ ภาควิชาทันตกรรมอนุรักษ์ คณะทันตแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยาช่องปากและระบบการบดเคี้ยว |
Keywords: | พอร์ซเลนทางทันตกรรม;น้ำผลไม้;ฟัน การสึกกร่อน |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5114 |
Appears in Collections: | 675 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
biblio.pdf | 129.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 28.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 272.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 6.54 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 186.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 330.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
intro.pdf | 57.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 185.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 69.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 12.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.