Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5108
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จันทิภา ปุรินทราภิบาล | en_US |
dc.date | 2535 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:24:21Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:24:21Z | - |
dc.date.issued | 2535 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5108 | - |
dc.format | 12 หน้า | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | พลู | en_US |
dc.subject | ขมิ้นอ้อย | en_US |
dc.title | การศึกษาฤทธิ์ด้านการก่อกลายพันธุ์ของสารสกัดขมิ้นอ้อยและพลู | en_US |
dc.title.alternative | Study of antimutagenicity from curcuma zedoaria and piper betal | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะแพทยศาสตร์ ภาควิชาชีวเวชศาสตร์ | en_US |
Appears in Collections: | 373 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
title.pdf | 66.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
93465.pdf | 2.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.