Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4990
Title: การปรับปรุงวิธีการใช้ประโยชน์จากเนื้อและน้ำมะพร้าว :การคัดเลือกบักเตรีที่สร้างวุ้นสวรรค์และการผลิตวุ้นสวรรค์จากน้ำมะพร้าว
Authors: อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยา
Keywords: วุ้น;มะพร้าว
Issue Date: 2522
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4990
Appears in Collections:330 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
17850.pdf5.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.