Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4990
Title: | การปรับปรุงวิธีการใช้ประโยชน์จากเนื้อและน้ำมะพร้าว :การคัดเลือกบักเตรีที่สร้างวุ้นสวรรค์และการผลิตวุ้นสวรรค์จากน้ำมะพร้าว |
Authors: | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยา |
Keywords: | วุ้น;มะพร้าว |
Issue Date: | 2522 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4990 |
Appears in Collections: | 330 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
17850.pdf | 5.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.