Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4990
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อรัญ หันพงศ์กิตติกูล | en_US |
dc.date | 2522 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:20:32Z | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-08-26T06:55:06Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:20:32Z | en_US |
dc.date.available | 2010-08-26T06:55:06Z | - |
dc.date.issued | 2522 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4990 | - |
dc.format | 22 หน้า | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | วุ้น | en_US |
dc.subject | มะพร้าว | en_US |
dc.title | การปรับปรุงวิธีการใช้ประโยชน์จากเนื้อและน้ำมะพร้าว :การคัดเลือกบักเตรีที่สร้างวุ้นสวรรค์และการผลิตวุ้นสวรรค์จากน้ำมะพร้าว | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยา | en_US |
Appears in Collections: | 330 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
17850.pdf | 5.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.