Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4903
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชุติมา ตันติกิตติen_US
dc.contributor.authorอมรรัตน์ เสริมวัฒนากุลen_US
dc.contributor.authorวิมล จันทรโรทัยen_US
dc.contributor.authorกิจการ ศุภมาตย์en_US
dc.date[2545?]en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:16:37Z-
dc.date.available2010-06-02T07:16:37Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4903-
dc.format129 [6] แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกรดอะมิโนen_US
dc.subjectปลากดเหลือง อาหารen_US
dc.titleการศึกษาความต้องการกรดอะมิโนด้านปริมาณของปลากดเหลือง (Mystus nemurus cuv. and val.)en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์en_US
Appears in Collections:530 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
228731.pdf37.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.