Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4903
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชุติมา ตันติกิตติ | en_US |
dc.contributor.author | อมรรัตน์ เสริมวัฒนากุล | en_US |
dc.contributor.author | วิมล จันทรโรทัย | en_US |
dc.contributor.author | กิจการ ศุภมาตย์ | en_US |
dc.date | [2545?] | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:16:37Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:16:37Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4903 | - |
dc.format | 129 [6] แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | กรดอะมิโน | en_US |
dc.subject | ปลากดเหลือง อาหาร | en_US |
dc.title | การศึกษาความต้องการกรดอะมิโนด้านปริมาณของปลากดเหลือง (Mystus nemurus cuv. and val.) | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์ | en_US |
Appears in Collections: | 530 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
228731.pdf | 37.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.