Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4886
Title: | การแปรรูปขั้นต่ำ (MP) และการบรรจุแบบปรับสภาพบรรยากาศ (MAP) ของเงาะสดปอกเปลือกและเงาะสดปอกเปลือกคว้านเมล็ด พัฒนาและวิศวกรรมฉบับสมบูรณ์ |
Other Titles: | The minimal process (MP) and modified atmosphere packaging (MAP) of peeled, peeled and cored rambutan |
Authors: | บัญชา อุไรกุล สุพิชญา จันทะชุม ลัดดา ศรีสุวรรณ์ ศุภชัย ภิสัชเพ็ญ บุปผา จองปัญญาเลิศ อัญชลี ศิริโชติ คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ |
Keywords: | เงาะ การแปรรูป;เงาะ การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4886 |
Appears in Collections: | 850 Research 855 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
290944.pdf | 157.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.