Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุลen_US
dc.contributor.authorก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์en_US
dc.contributor.authorสุกัญญา จันทะชุมen_US
dc.contributor.authorเถวียน บัวตุ่มen_US
dc.date2550en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:15:24Z-
dc.date.available2010-06-02T07:15:24Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4882-
dc.description.sponsorshipสถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้en_US
dc.formatviii, 45, 25 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำพริกสมุนไพรen_US
dc.titleการปรับปรุงคุณภาพและเพิ่มความหลากหลายของผลิตภัณฑ์น้ำพริกสมุนไพรไทย สำเร็จรูปen_US
dc.title.alternativeImprovement of quality and product diversity of Thai herbs nampriken_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Material Product Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์-
Appears in Collections:850 Research
855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen3.pdf562.9 kBAdobe PDFView/Open
appen2.pdf23.28 kBAdobe PDFView/Open
appen1.pdf276.42 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf37.06 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf140.19 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf390.26 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf42.4 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf107.53 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf52.93 kBAdobe PDFView/Open
sum.pdf327.98 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf14.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.