Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4882
Title: | การปรับปรุงคุณภาพและเพิ่มความหลากหลายของผลิตภัณฑ์น้ำพริกสมุนไพรไทย สำเร็จรูป |
Other Titles: | Improvement of quality and product diversity of Thai herbs namprik |
Authors: | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ สุกัญญา จันทะชุม เถวียน บัวตุ่ม Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ |
Keywords: | น้ำพริกสมุนไพร |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4882 |
Appears in Collections: | 850 Research 855 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen3.pdf | 562.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
appen2.pdf | 23.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
appen1.pdf | 276.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 37.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 140.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 390.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 42.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 107.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 52.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
sum.pdf | 327.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 14.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.