Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4880
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ไชยวรรณ วัฒนจันทร์ | en_US |
dc.contributor.author | เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์ | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:14:55Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:14:55Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4880 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | ฎ, 77 [5] แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โครงสร้างจุลภาค | en_US |
dc.subject | ไก่พื้นเมือง การเลี้ยง | en_US |
dc.title | อิทธิพลของอายุและระบบการเลี้ยงต่อองค์ประกอบทางเคมี คุณสมบัติและโครงสร้างระดับจุลภาคของกล้ามเนื้อไก่พื้นเมือง | en_US |
dc.title.alternative | Chemical composition, properties and microstructure of Thai indigenous chicken muscle as influenced by age and rearing systems. | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | en_US |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
appen3.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
appen2.pdf | 599.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
appen1.pdf | 89.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 227.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch5.pdf | 137.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch4.pdf | 5.12 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch3.pdf | 118.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 258.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 76.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 86.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 197.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 12.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.