Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4878
Title: | ผลของความดันสูงต่อโปรตีนกล้ามเนื้อและการเกิดเจลของกุ้งกุลาดำ |
Other Titles: | |
Authors: | ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา;กุ้งกุลาดำ องค์ประกอบโปรตีน;การเกิดเจล;เทคโนโลยีความดันสูง |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4878 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
295970.pdf | 297.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.