Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4876
Title: | การนำโปรตีนที่แยกได้จากวัสดุเศษเหลือปลาไปใช้ในผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยว |
Authors: | เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | อาหารว่าง การผลิต;โปรตีนปลาสกัด;การใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์ |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4876 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
148855.pdf | 13.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.