Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4874
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์แช่เยือกแข็งจากเศษเนื้อปลาทูน่าปรุงรสห่อด้วยผัก |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร สุทธวัฒน์ เบญจกุล ก่องกาญจน์ อังสุภานิช พรชัย ศรีไพบูลย์ คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์ประมงแช่แข็ง;ปลาแช่แข็ง;ผลิตภัณฑ์ประมง การเก็บและรักษา;ปลาทูน่า |
Issue Date: | 2541 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4874 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
143756.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.