Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4784
Title: | การเปลี่ยนแปลงคุณภาพของปลากะพงขาวที่เก็บรักษาในน้ำแข็งและตู้ทำความเย็นอุณหภูมิ 6-8 องศาเซลเซียส |
Other Titles: | |
Authors: | อมมี เบญจมะ พายัพ มาศนิยม คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม |
Keywords: | ปลากะพงขาว การเก็บและรักษา;ปลากะพงขาว การแช่เย็น;เคมีวิเคราะห์ เชิงคุณภาพ |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4784 |
Appears in Collections: | 732 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
262100.pdf | 73.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.