Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4780
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธำรงค์ อมรสกุล | en_US |
dc.date | 2541 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:10:36Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:10:36Z | - |
dc.date.issued | 2541 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4780 | - |
dc.format | 27 แผ่น แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลากดเหลือง การเลี้ยง | en_US |
dc.subject | ปลากดเหลือง อาหาร | en_US |
dc.title | การศึกษาอัตราการให้อาหารและความถี่การให้อาหารของการเลี้ยงปลากดเหลือง | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม | en_US |
Appears in Collections: | 732 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
title.pdf | 142.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
163023.pdf | 4.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.