Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4774
Title: | ประสิทธิภาพการย่อยโปรตีนจากวัตถุดิบอาหารบางชนิดในอาหารปลานิลแดง |
Other Titles: | Protein digestibility of some feed ingredients in dite for red tilapia feed (Oreochromis niloticus x Oreochromis mossambicus) |
Authors: | เศวต ไชยมงคล อัตรา ไชยมงคล กฤษณ์ เตี่ยวประดิษฐ์ วรรณรัตน์ เกิดควน คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม |
Keywords: | ปลานิลแดง อาหาร |
Issue Date: | 2547 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4774 |
Appears in Collections: | 732 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
294176.pdf | 39.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.