Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4708
Title: การคัดเลือกโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกสำหรับประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์อาหารมังสะวิรัต
Other Titles: Probiotic lactic acid bacteria for applications in vegetarien food products.
Authors: ดวงพร คันธโชติ
วราภรณ์ วุฑฒะกุล
วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: โพรไบโอติก;แบคทีเรียแล็กติก;ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหารมังสวิรัติ
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4708
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
table.pdf533.32 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf48 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf244.89 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf102.71 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf15.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.