Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4708
Title: | การคัดเลือกโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกสำหรับประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์อาหารมังสะวิรัต |
Other Titles: | Probiotic lactic acid bacteria for applications in vegetarien food products. |
Authors: | ดวงพร คันธโชติ วราภรณ์ วุฑฒะกุล วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | โพรไบโอติก;แบคทีเรียแล็กติก;ผลิตภัณฑ์อาหาร;อาหารมังสวิรัติ |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4708 |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
table.pdf | 533.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 244.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 102.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 15.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.