Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4706
Title: ผลของคลอรีนและไคโตแซนในการลดจำนวน Pathogenic Vibrio ในอาหารทะเล
Other Titles: Effects of chlorine and chitosan on reduction of Pathogenic Vibrio in seafood.
Authors: วราภรณ์ วุฑฒะกุล
วิลาวัลย์ เจริญจิระตระกูล
กมลธรรม อ่ำสกุล
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: อาหารทะเล การปนเปื้อนของจุลินทรีย์;วิบริโอ;ไคโตแซน;คลอรีน
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4706
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
biblio.pdf77.55 kBAdobe PDFView/Open
ch5.pdf45 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf208.56 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf213.97 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf521.04 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf81.71 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf7.83 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf28.07 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf11.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.