Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4679
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พายัพ มาศนิยม | en_US |
dc.contributor.author | อมมี เบญจมะ | en_US |
dc.date | 2549 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:07:00Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:07:00Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4679 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | (8) 55 แผ่น : แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | หอยแมลงภู่ การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ผลของกรดอินทรีย์ และฟอสเฟตต่อคุณภาพและการยืดอายุของหอยแมลงภู่ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of organic acid and phosphates on the quality and shelf-life extension of green mussel (Perna viridis). | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี | en_US |
Appears in Collections: | 001 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
276005.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.